ThemeTalk

ThemeTalk Pubquiz 2019

In januari 2019 bestaat ThemeTalk één jaar, en dat vieren we met een pubquiz! Denk jij alles te weten over pret- en themaparken? Dat zullen we nog wel eens zien! Tijdens de ThemeTalk Pubquiz vuren Thomas en Maurice vragen op je af over alles wat met pretparken te maken heeft.

  • De pubquiz is op zondag 20 januari 2019 in Bar Leonardo in Tilburg
  • We beginnen om 16:00 uur, de pubquiz duurt ongeveer 2 uur. Daarna wordt er eventueel een hapje gegeten
  • Deelname is gratis, hapjes en drankjes niet
  • Je kan je alleen inschrijven of met een team. Als je je alleen inschrijft, word je ingedeeld in een team met andere ThemeTalk-luisteraars
  • In verband met de locatie is de minimumleeftijd 16 jaar

 

FAQ – veel gestelde vragen

Is deze pubquiz ook voor de gemiddelde fan, of wordt het heel moeilijk?
De pubquiz is voor iedereen die liefhebber is van pretparken en de ontwikkelingen rond pretparken goed volgt. Natuurlijk gaan we niet vragen hoe de achterneef van de directeur van Bobbejaanland heet. We gaan wel dingen vragen die echte liefhebbers kunnen weten. Verwacht vooral vragen over onderwerpen die vaak de revue passeren in de podcast: Efteling, Disney, Universal, Toverland, Walibi, Europa-Park, andere Europese parken, achtbaanfabrikanten en andere trivia. Eén tipje van de sluier lichten we vast op: er komt een muziekronde.

Hoe kan ik me inschrijven?
Inschrijven kan via het formulier onderaan deze pagina, je ontvangt direct daarna een bevestigingsmail.

Afmelden?
Je kan toch niet komen? Jammer! Mail naar info@themetalk.nl en we regelen het.

Wij doen mee met een team! Moet iedereen zich los aanmelden?
Nee! Eén iemand schrijft zich in via het formulier onderaan deze pagina en geeft aan hoeveel mensen er in het team zitten. Ook geeft hij/zij de namen door van alle deelnemers. Verandert er iets in de teamsamenstelling? Mail naar info@themetalk.nl en we regelen het.

Waar is het precies?
De pubquiz is in Bar Leonardo, een café op de Korte Heuvel in Tilburg. In de buurt zijn meerdere parkeergarages, Parkeergarage 013-Tivoli is het dichtstbij. Met de trein is Tilburg het best bereikbaar, Bar Leonardo is maximaal 10 minuten wandelen vanaf het centraal station.

Wat doen we met eten?
Kauwen en doorslikken! Haha. De pubquiz is inderdaad rond etenstijd afgelopen. We kijken op die dag zelf wat we met eten doen. Bar Leonardo serveert een puike burger met ribbelfriet, maar er zit ook een Five Guys op loopafstand.

Ik ben 12, mag ik meedoen!?
De minimumleeftijd voor inschrijvingen is 16 jaar. Ben je jonger? Dan kunnen we misschien een uitzondering maken. Laat je ouders/verzorgers mailen naar info@themetalk.nl.

Ik heb een andere vraag!
Mail ons! info@themetalk.nl.

 

Inschrijfformulier

LET OP! De pubquiz zit vol! Nieuwe aanmeldingen komen op de wachtlijst terecht!

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden voor de wachtlijst. Let op! Meld je maar één keer aan! Verandert er iets? Mail dan naar info@themetalk.nl.


Hoe schrijf je je in? (verplicht)
Alleen (ik wil ingedeeld worden in een team)Met een bestaand team (max 5 pers.)

Als je al een team hebt, hoe veel mensen zitten er in je team?

Als je al een team hebt, wat is je teamnaam?

Als je al een team hebt, hoe heten je teamgenoten? (gescheiden door een komma)

Je eigen naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)