ThemeTalk

#289 – Krijgt Carnaval Festival ook de sloopkogel?

Aflevering #289 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Halloween is in aantocht, dus de heren (vooral Maurice) nemen kort de griezelige nieuwigheden door voor een paar Nederlandse parken. Thomas verbaast zich ondertussen over Disney, dat een sympathiek financieel voordeel voor medewerkers om zeep helpt. En nog iets anders wordt afgeschaft bij Disney: de virtuele wachtrij bij Tron. En dat heeft ineens een heel verrassend effect op de reguliere wachtrijen.

Er is heel veel heel goed in de Efteling, maar de aanloop erheen is helaas niet veel soeps. Zeker wanneer de gastbeleving – om het keurig te zeggen – ver ondermaats is. En helaas lijkt de Efteling de laatste maanden vaker moeite te hebben met die gastvriendelijkheid waar het park overal flink mee pronkt. Thomas komt nog terug op zijn verhaal van vorige week over de mogelijke sloop van Fata Morgana. Medewerkers vertellen nu dat Carnaval Festival ook in slechte staat verkeert.

Verder in deze ThemeTalk: stellingen, schoolreisjes, stakingen, Smoeltjes en stofzuigen (tijdens musicals).

Zie ook: