ThemeTalk

Doneren aan ThemeTalk

Iedere week maken we met liefde en plezier een podcast over ontwikkelingen in onze favoriete pret- en themaparken. We zijn heel blij met alle steun die we krijgen van vaste luisteraars en mensen die net aanhaken! Daar doen we het voor.

Waarom vragen we dan toch om donaties? Omdat het maken van een wekelijke podcast stiekem meer tijd en geld kost dan mensen denken. Zo is de apparatuur die we gebruiken behoorlijk prijzig en hebben we hoge kosten aan het online houden van de website en de podcast. 

Onze podcast is en blijft gratis. Maar, we roepen luisteraars die veel plezier aan ons beleven op om te betalen wat ze het waard vinden. Het is niet verplicht. 

Waarvoor gebruiken jullie mijn donatie?

  • Om met ThemeTalk uit de kosten te komen (aanschaf apparatuur, onderhoud website, hosting podcast, benzine- en parkeerkosten)
  • Voor het organiseren van meetings en pubquizzen
  • Je donatie wordt in principe niet gebruikt om eens riant een pretpark te bezoeken, maar misschien wel om reportages/locatie-uitzendingen mogelijk te maken

Wat krijg ik er voor terug?

  • Eeuwige liefde en dank
  • Optioneel: toegang tot een knotsgekke WhatsApp-groep met andere pretparkliefhebbers en ThemeTalk-donateurs (voor iedere donateur, hierin zullen alle officiële uitnodigingen volgen)
  • Een eervolle vermelding in de eerstvolgende ThemeTalk Podcast
  • Voorrang op uitnodigingen voor onze meetings en evenementen met beperkte beschikbaarheid (via de WhatsApp-groep)
  • Optioneel: reclame voor jouw bedrijf in de eerstvolgende aflevering (vanaf 30 euro)

Hoe kan ik doneren?

Via het onderstaande formulier kan je een eenmalige donatie doen van minimaal 7,50 euro. Je gegevens worden alleen gebruikt om je donatie te verwerken en worden niet gedeeld met derden.

Je kan ook kiezen voor een automatische maandelijkse donatie van 5 euro. Je betaalt dan nu één keer, daarna wordt het bedrag automatisch iedere maand van je rekening afgeschreven. Je kan dit altijd opzeggen door ons te mailen op info@themetalk.nl, hieraan zitten geen verplichtingen.


Ik wil doneren!


Totaal

 
Aan een donatie kunnen geen rechten worden ontleend. Donaties aan ThemeTalk zijn vrijblijvend. Wil je je maandelijkse donatie stopzetten? Stuur ons een mail, dit kan altijd. Gedane donaties zijn definitief en kunnen niet ongedaan gemaakt worden. Voor vragen en/of opmerkingen kan je het beste e-mailen naar info@themetalk.nl.