ThemeTalk

285 – Het gejatte spookhuis van Europa-Park is nu ‘beter’

Aflevering #285 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De heren zijn in de auto op weg naar het Belgische dancefestival Tomorrowland. Over dat bezoek in de volgende aflevering meer. Onderweg bespreken ze pretparknieuws, de stellingen van Maurice en vragen van luisteraars.

Maurice wilde het graag hebben over Castello dei Medici. Dat is het spookhuis van Europa-Park dat vroeger door het leven ging als Geisterschloss. De rit kreeg nieuwe effecten, nieuwe decorelementen en zelfs een nieuw verhaal. In deze aflevering de details.

Thomas was iets anders opgevallen: het is voor de tweede zomer op rij opvallend rustig in de Nederlandse pretparken. Niet dat het slecht gaat, maar de bezoekers lijken niet meer voor de zomervakantie te kiezen als moment om pretparken te bezoeken.

Verder in deze ThemeTalk: culinair eten in Europa-Park op doordeweekse dagen, asfalt op de Belgische snelweg, de ideale openingstijden van een pretpark en Country Bear Jamboree. 

Zie ook: